Noi, SC Balloons Shop SRL cu sediul  in Str. Vasile Dumitrescu, nr 42, Bucuresti, Sector 5 -  Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/4934/2016 CUI RO 35910246, tel 0722.24.75.40, e-mail contact@baloane-personalizate.ro, reprezentata de IGNAT ION CATALIN cu functia de Administrator, respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor nostri si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest site. Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, administrat de SC Balloons Shop SRL.

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați.

                                               

Persoane Imputernicite

In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, in scopul inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, abonare la newsletter, desfasurarii corespondentei societatea SC Balloons Shop SRL apeleaza la terti furnizori de servicii cum ar fi: firme de curierat, firme de procesare plati, firme de suport IT  etc, acestia actionand in calitate de imputerniciti.

In cadrul acestor procese este posibil ca date personale ale dumneavoastra sa fie transferate strict in scopurile enumerate si conditiile prevazute in politica de confidentialitate.

Feedback

Oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@baloane-personalizate.ro.

Va multumim!

Echipa Balloons Shop